Underbart..

Vilken underbar kväll ja har hafta för mig själv. :D Tagit hand om mina fötter och badat fotbad. :D Tänt massa ljus, satt p lugn musik och tömde upp ett skumbad och bara la mig i och bara slappa.  Så skönt de var, inga bekymer eller massa tankar. bara haft de skönt. :D

Har även mummsat i mig massa glass med strössel. Gott gott. :D 

Snart dags att sova ska upp och göra massa ärenden. sen på kalas och fira min bror som fyller 24 i morgon. GRATTIS brosan. :D Hoppas du får en bra dag i morgon. :D

=)=) 3riika

Gjorde jag fel?

Tror jag har gjort något fel. läste igenom hans mobil när han var ute i bilen,vet att ja inte borde ha kollat i hans mobil, men blev så sårad när jag läste ett sms  där de stog något liknande som: Ska du försöka få den dära fejkblondinen att börja träna? hon med den slappa magen, hängiga brösten. vad ser du hos henne?  Känns abra inte rätt. Hur kan en sån elak människa skriva något sånt om en människa dom aldrig träffat?

Är de så folk ser mig som en fejkblondin? slapp fet mage? Hängiga bröst? INGEN ÄR PERFEKT! Inte ens jag. Känner mig så sårad. vet inte ens vad han svara till denna människa, känner han samma sak som denna personen? Skäms han över mig?

Vad ska jag göra?


=(=( 3riika 

Tusen frågor..

Vad är de han känner? Vad är de han vill? Hur ska de börja? Hur ska de sluta? Tusen tankar och funderingar. Men inga svar. Orkar inte fundera och gråta mer.
Hur ska jag kunna få svar på mina frågor och tankar när han vägrar att berätta sina kännslor för mig? Hur ska jag någonsin kunna veta vad han vill?!  Känns som om att han inte tar något på allvar när jag försöker prata med han. Bara skämt och fnitter från hans sida elller byta till något annat ämne. Känner han sig obekväm i ämnet? vad är de han döljer? vad vill han få fram av allt? Som sagt Tusen frågor och inga svar.

Han betyder allt för mig, Utan han hade jag inte mått som jag gör. tycker om han så otroligt mycket. Han har gjort mitt liv till de så mycket bättre. Innan han kom in i mitt liv var de i tusen bitar. Kunde inte lösa något i mitt liv. Men nu finns han i mitt liv,  Men varför känns de som att de är något som kommer gå fel? vad ska jag göra för att de inte ska bli så? Vad behöver jag ändra på?

Är de mig själv?
Är jag för knubbig? Har ja för krokig näsa?  Fel frisyr? förkort? vad är de som äre fel?

=(=( 3riika

Husvagn/Ullared

Sitter man här i Husvagnen i ullared, bara öser ner regn.  Har vart inne på G-kås handlat lite Husartiklar som är bra att ha. Snart blir de titta på serie på datorn och äta massa snacks. :P mums. :D Sen blir de väl sova någon gång  med. men de blir senare.

I morgon Lördag ska vi gå upp kl 06.30 för att ta mini bussen till G-kås kl 07.30 för att shoppa lite kläder. :D 
Sen bär de av hem på eftermiddagen. plocka in kläder och grejer.

Sen är de FEST!



=)=) 3riika


Onsdag..

Då vaknade man vid tio i dag. Försökte få liv i snutten simon, men han bara låg och sov som en  död fisk. :P till slut fick ja liv i han, hehe

I dag har vi vart ute och gått en runda. de var skönt. Sen började de regna. :( de var inte så kul.  Så har vi hyrt 3 filmer som vi kollar på.  Jon Bon jovi är Puckad, Brilliant guy ritchie back tho his best. Dom två filmer är avklarade. :D den första var faktis ganska bra. :D den andra fatta ja inte ett skit av, simon tittar fortfarande på dne men aa helt knas ingen sammanhang ju i filmen.. kans knas.  Och sen har vi en film kvar. The Messengers.  Tror att de är en jävligt grym skräkis faktis. Märker ja ju sen helt enkelt. :P hhehe

Nej om jag ska gå och mysa med min simon. Hmm. aaa de ska jag göra.
Ha de gött . hörs gott folk.

=)=)3riika

Lördags mys

Då hade jag Lördags mys med micki. Vi åt tacos och kolla film. Så gott. :D Sen försökte vi hinna någon som ville Köra till fallens men blev aldrig så.  Så blev vara hemma.

=)=) 3riika


Saknaden.

Saknar han så otroligt mycket. 3 Långa veckor sen vi sågs sist.  Hoppas vi ses snart. så jag får pussas och kramas med dig hur mycket som helst. .


Gud blir galen, inte äns något bra å tv. tankarna bara snurrar runt i min hjärna många frågor få svar. Blir galen känns som om att jag snart ska spränngas. Måste hända något nu..

Saknar

Tre långa  veckor sen vi sågs sist. Saknar dig så otroligt mycket. Hoppas du kommer på måndag så ja får pussa och krama sönder dig. :P :P



=)=) 3riika


Lördag..

Vilken super tråkig Lördag. Bara regn regn regn.. Och finns inte etti skit att göra, Ja som trode detta skulle bli en bra dag. Men ike sa pike.. Sämsta Lördag på länge.

Tankarna bara snurrar runt i skallen på mig i dag. Blir Galen. Hur ska de här sluta?


=(=( 3riika

Grill kväll.

Grill kväll hos Micki i dag då. Ska Grilla kött, championer med vitlök och äta potatissallad. :D Sen ska vi leka lekar hade hon planerat. Undra vad för lekar?

=)=) 3riika


Torsdag.

Cilla och Andreas hämtade mig på kvälla. Jag och silla var ute och gick och gunga de gunga. :D Prata Om supersöta Altea. Hon värkar vara en helt underbar tös hon. :D Sen gick vi hem åt godis och kolla film.

Och sen Började den hämska natten. Kunde inte sova efter vad jag fick veta, De var de värsat jag vart med om. Usch. Känner sån oro i kroppen. Hur ska de här sluta? kommer aldrig vilja sova bort hos några ja itne känner. Usch usch.


Bakis..

Bakis dagen.. usch..


Tisdax hos Nino.. :P

Då var jag på Tisdax hos nino i går. Jag var där med Sabine. Så var Giovannie där, och sen kom Lina. De var såå länge sedan man träffa henne de var kul. :D Vi spelade wii och kort. och blev fulla som ägg. :P hehe jag måde inte så värst bra på natten såå gick hem. spyde som en gris när ja kom hem tyvärr. 

Farbror Doktor.

Då har man vart hos farbror doktor i dag. Kollat ryggen igen. Är sjukskriven till den 24 Juli.

Och vad som händer i dag vet ja inte riktigt än. Ska väl försöka äta något som jag inte gjort sen i Lördags ftermiddag. Känner ingen matlust förtillfälligt. För allt mär inte som de ska i mitt fucking Liv. 

Men men.. Annars ska jag väl inte klaga.. Lever ju och är galet kär i min underbara pussgurka. :D



=)=) 3riika

Avskyr

Avskyr verkligen människan, Känner inte ett skit för personen längre. Vad som än händer med persone så skulle ja inte känna något för den. 
De är helt tomt på Kännslor. Även om vi var Bästa vänner en gång i tiden, så finns inga såna kännslor inblandade längre.  Är bara ett tomt hål i mit hjärta där persone fanns en gång i tiden.

Skönt de. finns de mer plats för mina riktiga vänner.  :D



=)=) 3riika

UNDER REDIGERING AV NATALIE!

Väntas vara helt klar ikväll. Måste få hedern att bli bra, :)

Hum Erika jag la in ett inlägg här:P hoppas det inte gjorde ngt:)

Pusss


jonna på besök..

Då har ja jonna som övernattnings besök i dag. :D  Hon har haft med sig tre barnfilmer i dag. Katten med hatten, 101 dalmatinerna och Pippi lingstrump.

Så har jonna badat badkar och lekt med docker där. så har vi ätit massa godis. Mumma vad gott de var. :)  och i morgon Söndag ska vi baka muffins och gå till parkskolan och leka på lekparken och ha roligt. :D


Ne nu blir de mysa kudden.

=)=) 3riika

Haha..

Har då aldrig mött någon omognar människa än denna, förstår inte riktigt vad personensproblem är.  Folk delar mina åsikte för att dom själv sett hur du beter dig och hurdan du är.  derför förstår dom mig och håller med mig för dom har ögon och kan läsa.


Hur..??

Hur fan kan man vara så elak och trycka ner någon på ett sånt här sätt? skriva blogginlägg. tror personen inte att folk fattar att de handlar om oss eller? Jo för de gör dom. Dom är inte helt körd i skallen. 

Och så som du gör mot mig nu har du inte gjort mot andra på samma sätt skrivit alla smsen på bloggen. Du har bara skrivit vad du har tyckt. och självklart de får du göra med mig med, men sms som vi skriver är våran privatensak och vad saken handlar om.
 Du behöver inte nämna något avd vi säger över huvudtaget. Snälla SLUTA trycka ner folk. jag kan lätt med trycka ner dig om jag bara vill men är inte så elak och falsk som du är..

Väx upp!!

Varför??

Du tror ja ljuger för allt och alla. Du har så förbannat  fel. Jag ljuger inte.

Vist kan hända att jag drar en vit lögn.  Men fan gör inte det?

Människor..

Fan vad jag avskyr henne just nu, säger att de inte går att lita på mig och allt.  som om jag gjort henne något eller?
Nopps alltid hon som förstorar upp allt hela tiden och gör så stor sak av saker och ting hela tiden.  För helvete ska fixa din jävla skit! 

Är trött på den hära skiten nu, orkar inte med dig längre. Hedanefter så skiter vi i varandra efter du fått din skit..


Örebro..

Ja ha då har man vart i örebro hela helgen, Kollat på transformer på bio. och så har man grillat och badat.. vart jätte mysigt.. ;D Men snart ska man åka till tåget och åka hem.. :(  såå tråkiht. vill inte åka hem.. :(

RSS 2.0